Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

HEMELTJES

We hebben diverse hemeltjes in het assortiment. Hemeltjes zijn heel mooie accessoires om de kamer sfeer te geven. 


Baby hemeltje

Een hemeltje wordt vaak gebruikt voor een babykamer. Het geeft het wiegje geborgenheid en een mooie uitstraling. Een hemeltje gebruik je bij een ledikant alleen in de eerste maanden van je baby, in verband met de veiligheid van je kleintje. Door het hemeltje zal je kindje nog beter slapen.


Hemeltje Ledikant


Een hemeltje kan een wieg of ledikant helemaal compleet maken. Een hemeltje kan eenvoudig bevestigd worden aan het plafond door de lus die aan het hemeltje bevestigd zit. Een hemeltje is verkrijgbaar in verschillende soorten materialen, maar ook verschillende kleuren.  Zo hebben de hemeltjes van Konges Slojd prachtige poederachtige tinten en is de opening afgezet door pompoms met gouddraad, zijn de hemeltjes van Slaep van mooie dikke eco katoenen stoffen en hebben ze speelse pompoms in de opening en heeft het hemeltje van Oyoy een pompom bovenaan het hemeltje.

Hemeltje peuterbed

Hemeltjes staan erg lief bij een ledikantje, bij peuterbedden staan ze net zo leuk!  Naast het ledikant kun je het hemeltje ook gebruiken voor een junior- en 1-persoonsbed zodat je het langere tijd kunt blijven gebruiken, je kindje zal heel blij zijn met zijn/haar eigen "tent".  Je kunt er zo een heel gezellige plek in de kinderkamer maken.

Ook kunnen hemeltjes ingezet worden als speelhutje. Gezellig met een mooi vloerkleed, kussens en knuffels. Heerlijk plek om lekker te spelen of een boekje te lezen!

 

 

 

 

 

 

© 2017 - 2022 Little Dreamers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel