Sorteer op

BANWOOD

Banwood, de mooiste tricycles, loopfietsen en 16 inch fietsen voor kinderen. Banwood is een familiebedrijf uit Berlijn, zijn produceren fantastische tricycles, loopfietsen en 16 inch fietsen voor kinderen. met mandjes en een fietsbel.

Banwood loopfiets

Een Banwood loopfiets is écht een voorbereiding op een gewone fiets met trappers. Met een loopfiets stimuleer je het behouden van evenwicht en de motorische ontwikkeling. Door te oefenen met een Banwood loopfiets went jouw kindje al sneller aan het gevoel van evenwicht bewaren, dit stimuleert de overgang naar een gewone fiets. Deze loopfietsjes zijn niet alleen heel praktisch, maar zien er ook nog eens geweldig uit! In het mandje voorop kan jouw kindje een knuffel of favoriet speelgoed mee nemen. Ook zijn er bijpassende helmen verkrijgbaar zodat het een veilige rit wordt. Tring tring, cruisen maar!

Banwood fiets

De prachtige Banwood fiets is 16 inch en heeft houten trappers en wordt gemaakt van een aluminium frame. Hij werd geïnspireerd door vintage fietsen, gecombineerd met scandinavisch design. Het bruine zadel en handvaten matchen mooi bij het mandje. De Banwood fiets is voorzien van reflectoren en lichten dus helemaal veilig! Voor wat extra veiligheid zijn er ook bijpassende Banwood helmen verkrijgbaar.

Banwood Tricycle

Deze mooie Banwood tricycle is minimalistisch en tijdloos en past perfect bij kleine dreumessen om te leren fietsen. Ze leren al goed trappen op deze driewieler en trainen hun beenspieren als voorsprong op het leren fietsen. De favoriete knuffels kunnen meegenomen worden in het meegeleverde rotan fietsmandje en wanneer je kindje moe is kun je deze een handje helpen door de verwijderbare duwstang. De Banwood Tricycle kan gebruikt worden vanaf 2 jaar. Laat het mooie weer maar komen! 


Levertijd: 5 - 7 dagen

 

© 2017 - 2022 Little Dreamers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel