Sorteer op

JUNIORBEDDEN


Handgemaakte bedden gemaakt door Little Dreamers.

Juniorbedden van Little Dreamers

Een juniorbed is een statement piece in de kinderkamer en een item dat jarenlang mee gaat. De kinderbedden van Little Dreamers zijn zo ontworpen (afhankelijk van het gekozen formaat), zodat een bed jarenlang gebruikt kan worden en van kindje naar kindje doorgegeven kan worden. Erg duurzaam dus en een aankoop waarvan je voor een lange tijd veel plezier van hebt! Een juniorbed is het eerste wat opvalt in een kinderkamer en zal al snel het favoriete hoekje in de kinderkamer worden. Het is een plek waar je kindje urenlang kan lezen, gamen of spelen en dat in het gezelschap van mooie knuffels en kussens. Slapen in een van onze handgemaakte juniorbedden is altijd een feestje! 

Houten peuterbed

Little Dreamers is een kleinschalig bedrijf dat in 2017 door Rik en Yvonne is gestart, het eerste bed dat Little Dreamers geproduceerd heeft was het Bobby bed voor peuters. Al snel werd deze collectie uitgebreid met meer bedden naar eigen ontwerp welke gebruikt kunnen worden tot jullie kindje uit huis gaat.

Peuterbed hout

Al onze bedden zijn handgemaakt en worden door ons ontworpen en geproduceerd in Nederland. Het materiaal dat wij gebruiken is FSC gecertificeerd hout bij voorkeur van berkenmultiplex, omdat wij houden van eerlijke en duurzame producten. 

Juniorbed 160 x 70 cm

De uitvalbeveiliging zorgt er voor dat je peuter 's nachts niet uit bed valt. Dankzij de opening en de beperkte hoogte is zelf in- en uitstappen geen probleem. Wij hebben juniorbedden in het formaat 160 x 70 in ons assortiment, omdat dit een perfect formaat is waar je kindje tot zijn 5e levensjaar mee kan doen. Zo is de overstap van een ledikant naar een juniorbed niet heel groot! 

Eigen productie bedden 

Little Dreamers designed en de produceert de juniorbedden zelf. De bedden worden naturel geleverd, tenzij anders aangegeven. Wanneer het bed geverfd wordt, dan krijgt deze een optimale behandeling in onze spuiterij. De verf en lak die wij gebruiken, zijn op waterbasis en vrij van schadelijke stoffen. Alle randen en hoeken zijn subtiel gefreesd/afgerond, waardoor het super glad aanvoelt en splintervrij is; perfect voor kleine kinderhandjes. Alle kinderbedden controleren wij door de bedden eenmalig op te bouwen in de werkplaats. Vervolgens demonteren wij de bedden voor verzending. Jij hoeft het juniorbed alleen nog maar te monteren met een schroevendraaier of boormachine. 

De bedden zijn met de grootste zorg in Nederland ontworpen en geproduceerd. Bij aankoop van het juniorbed ontvang je een duidelijke montagebegeleiding. Daarnaast worden al onze handgemaakte bedden geleverd inclusief lattenbodem, maar exclusief matras. Het matras is optioneel bij te bestellen. 

Bekijk ons uitgebreide assortiment juniorbedden en houten peuterbedden hierboven. Op zoek naar ander kinderbed? Bekijk ook eens onze eenpersoonsbedden of twijfelaars

Duurzame juniorbedden 

Wat betreft duurzaamheid doen wij graag iets terug voor de natuur. Bij elk verkocht bed planten wij een boom. Dit doen wij niet zelf, maar we doen dit door het goede doel One Tree Planted te steunen. One Tree Planted is een non-profit organisatie dat zich richt op herbebossing. Via diverse samenwerkingsverbanden en partnerships planten zij miljoenen planten in Afrika, Azië, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Daarnaast zorgen zij ook voor bewustwording van het belang en effect dat bomen hebben op onze planeet.  De organisatie van One Tree Planted kiest de beste locatie uit voor de boom en zorgt ervoor dat de boom ook daadwerkelijk uitgroeit tot een volwassen boom. Het is belangrijk om ook stil te staan bij het aanplanten van nieuwe bomen; een groot deel van de bebossing op de wereld is al verwoest en daarnaast zal bijna de helft van de planten en dieren verloren gaan wegens ontbossing van regenwouden. We kunnen een verschil maken door organisaties zoals One Tree Planted te ondersteunen. 

© 2017 - 2022 Little Dreamers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel