Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Crisp Sheets dekbedovertrekken


Crisp sheets begon als een persoonlijke zoektocht naar het perfecte beddengoed. Toen oprichtster Lara Ourtane haar nieuwe appartement betrok, besteedde ze veel tijd aan het opknappen en het vinden van speciale items voor haar interieur. Het enige wat ze niet kon vinden waren lakens die bij haar smaak pasten; de bestaande lakens waren ofwel te simpel, van slechte kwaliteit, ofwel gewoon niet betaalbaar. Toen begon ze zich voor te stellen hoe het perfecte laken eruit zou zien en aanvoelen. Vanaf dat moment vormde ze haar eigen ideeën en begon ze te bepalen wat voor soort techniek die scherpe toets kon geven. 

Beddengoed van Crisp Sheets


Het kenmerkende frisse katoen is geweven in een speciale techniek, waardoor het textiel een unieke en frisse touch krijgt. Al onze Purity-stijlen zijn gemaakt van ons kenmerkende katoen. Het kenmerkende Crisp-katoen voelt zacht aan en houdt altijd een 'fris opgemaakt bed'-gevoel zonder dat u hoeft te strijken.


 We brengen een kwart van ons leven in bed door. Een bed is het hoogtepunt van je slaapkamer; je brengt er de meeste tijd door, het is een weerspiegeling van smaak en persoonlijkheid met het comfort van een fris opgemaakt bed. 
 

 

© 2017 - 2022 Little Dreamers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel