Sorteer op

BN Walls

Ben je op zoek naar passend behang voor in de kinderkamer? Dan zit je bij Little Dreamers goed. Wij beschikken over een ruim assortiment aan wandbehang voor kinderkamers van onder andere BN Walls. Het Nederlandse merk produceert behang dat brandveilig, IMO gecertificeerd, Bio proof en REACH compliant is. Zo weet je zeker dat je niet alleen mooi en leuk behang ophangt, maar ook behang dat veilig is voor je kind. Dus ben jij op zoek naar kwalitatief behang? Bestel dan vandaag nog het behang van BN Walls bij Little Dreamers.

De lange geschiedenis van BN Walls

BN Walls is in 1926 opgericht als BN International en had toendertijd de focus voornamelijk op vinyl vloeren. Maar in de jaren negentig verschuifde de focus naar behang en daar staan ze tegenwoordig ook bekend om. BN Walls behang vind je niet alleen in kinderkamers, maar zelfs in ziekenhuizen en het Van Gogh Museum. Met de lange geschiedenis en de daarbij komende ervaring ontwerpt en produceert BN Walls kwalitatief behang geschikt voor iedereen. Zo vind je altijd passend behang voor in de kinderkamers bij jouw thuis.

BN Walls behang

Zoals BN Walls zelf aangeeft begint alles met vakmanschap, kennis en ervaring. En wanneer je kijkt naar het behang dat BN Walls produceert, is het duidelijk dat ze hierover beschikken. Omdat BN Walls beschikt over meerdere technieken wanneer het aankomt op behang, brengen ze verschillende soorten op de markt. Zo hebben ze verschillende soorten behang dat ideaal is voor op de kinderkamer, denk bijvoorbeeld aan het behang Diving in the Ocean wat verkrijgbaar is in verschillende kleurencombinaties. Maar in ons assortiment vind je niet alleen het behang van BN Walls, maar ook behang van bijvoorbeeld Boråstapeter en Sandberg.

Waarom Little Dreamers

Bij Little Dreamers hebben wij de missie om tijdloze kindermeubels en accessoires aan te bieden van hoge kwaliteit die een leven lang mee kunnen. Om deze missie te kunnen waarborgen, bieden wij enkel merken aan die dit ook doen. Daarnaast staan duurzaamheid, eerlijke producten en werken met zo natuurlijke mogelijke producten ook hoog bij ons in het vaandel. En laat dit nou ook allemaal zo zijn bij BN Walls. Vanwege dit, het brede aanbod en de jarenlange ervaring kan het behang van BN Walls niet ontbreken in ons assortiment. Dus bestel vandaag nog jouw favoriete BN Walls behang, en je hebt het zo snel mogelijk binnen.

© 2017 - 2022 Little Dreamers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel