COSTA NOVA

Costa Nova is een Portugees merk. Genieten van het leven met vrienden en familie heeft Costa Nova geïnspireerd om mooi, verfijnd servies te creëren dat stijl en kwaliteit combineert. Costa Nova produceert duurzaam keramisch servies dat gemaakt wordt van de beste kwaliteit grondstoffen uit Portugal. Het merk vindt zijn oorsprong in een klein Portugees vissersdorpje aan de Atlantische kust, maar is snel uitgegroeid tot een merk dat vrijwel overal ter wereld verkrijgbaar is. De serie Grespresso is geinspireerd door de golven van de oceaan aan de Portugese kust.

Costa nova roze koffiekopje

De mooie koffiekopjes van Costa Nova zijn gemaakt van  keramiek en zijn voorzien van een glazuurlaag waardoor je kopje mooi blijft.  Deze kopjes zijn niet alleen mooi om koffie uit te drinken, je kunt ze ook gebruiken als decoratie op de mooie tray van Designbite. De inspiratie voor de Grespresso collectie van Costa Nova komt van de golven van de oceaan. De collectie bestaat uit verschillende kleuren en formaten.

Costa nova grespresso roze

De kleur en het kleurverloop kan afwijken van de foto, elk kopje wordt met de hand gemaakt waardoor verschillen kunnen voorkomen. De kopjes zijn voedselveilig, geschikt voor de magnetron en vaatwasmachine bestendig.

© 2017 - 2022 Little Dreamers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel