Sorteer op

LOTIE

Op zoek naar een kwalitatief merk dat leuk en duurzaam kinderinterieur produceert? Dan ben je op zoek naar de kindermeubels van LOTIE. LOTIE is een Nederlands (kinder) interieurmerk dat meubels produceert met het gevoel van een vintage product maar met de kwaliteits- en veiligheidseisen van nu. Met de kindermeubels van LOTIE voelen jij en je kind zich zeker thuis in je interieur. Dus als je op zoek bent naar een leuk en duurzaam kinder interieurmerk, bestel de producten van LOTIE in het assortiment van Little Dreamers.

Lotie Kids Interior

Lotie Kids Interior is een Nederlands merk dat staat voor een doordacht ontwerp van kindermeubels met natuurlijke en zachte kleuren. Dit zorgt ervoor dat je altijd een meubelstuk vindt die past in jouw interieur. De focus van Lotie Kids Interior bij het produceren van meubels ligt op kwaliteit, de juiste (eco-friendly) materialen en een duurzame productie. Daarnaast houden ze het productieproces dicht bij huis zodat het eindproduct eindigt zoals het hoort en dat het meubelstuk niet alleen uniek is maar ook jarenlang mee kan gaan.

Vragen over de producten van LOTIE?

De missie van Little Dreamers is om tijdloze kinderproducten aan te bieden die een leven lang meekunnen. Daarom werken wij enkel met merken die dezelfde waarden hebben. Bij Little Dreamers hebben wij duurzaamheid, natuurlijke materialen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. En dit heeft Lotie Kids Interior dan ook. Het maakt niet uit of je kiest voor een LOTIE wandplank, kast of bed. Je weet zeker dat het van goede kwaliteit is en dat je er jarenlang van kan genieten. Heb je vragen over de producten van LOTIE of een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op, wij staan klaar om je te helpen zodat je eindigt met de producten waar je naar op zoek bent. Heb je het gewenste product gevonden en weet je zeker dat deze past in het interieur van de kinderkamer? Bestel dan vandaag nog de producten van Lotie Kids Interior. Wist je dat je naast de kindermeubels van Lotie ook Nofred kinderstoelen en In2Wood bureautjes kan vinden in ons assortiment

© 2017 - 2022 Little Dreamers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel