Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

SANDBERG BEHANG

Het behang van Sandberg is met passie en vakmanschap ontworpen. Sandberg werkt met diverse ontwerpers samen om topkwaliteit behang samen te stellen. Behang dat is geinspireerd door het Zweedse landschap en cultureel erfgoed.

Sandberg wallpaper, handgetekend Scandinavisch design Sandberg Raphael Wallpaper

De behang collectie van Sandberg is ontworpen om een mooi huis nog mooier te maken door het toevoegen van behangpatronen met een verhaal.  Het verhaal van Sandberg zit hem in de details, dit is mogelijk omdat elk stuk volledig met de hand is getekend.Voor elk ontwerp dat je ziet, nemen we talloze schetsen en ideeën door totdat we die unieke Sandberg-uitdrukking hebben bereikt die echt het verhaal kan overbrengen dat elk ontwerp moest vertellen.  Hierdoor is er veel oog voor detail! Er zijn verschillende patroons waar Sandberg bekend om staat. 

Sandberg Wallpaper Raphael

Een van de favorieten is het Raphael behang van Sandberg, een frisse fijne look met mooie moderne bomen. Een patroon met bomen in een frisse tint welke een heel sfeervolle ruimte creëren. Het patroon heeft rijke details en geeft een heel gezellige sfeer in de kamer.

Sandberg behang dekt het hele spectrum van klassiek en modern Scandinavisch design af. De inspiratie voor zowel kleur als design komt vaak uit het Zweedse landschap en de natuur om ons heen. Van het noorderlicht tot de prachtige archipels langs de kustlijn tot aan de diepe bossen van Småland. We vinden schoonheid in het ongerepte, onvolmaakte, overwoekerde en wilde. Onze patronen zijn ook een eerbetoon aan ons historisch en cultureel erfgoed. Andere keren bevinden we ons in het oude archief met ontwerpen uit het verleden die inspiratie vinden in het heden om nieuwe en tijdloze uitdrukkingen te creëren die tot ver in de toekomst zullen blijven bestaan. Het resultaat: modern premium behang in Scandinavische stijl. Klassiek en mooi, met een verhaal. 

Sandberg Wallpapaer Ava

H et mooie Ava  behang van Sandberg is er in verschillende kleurstellingen. Een groot bloemmotief met patronen dat goed in slaapkamers, woonkamers en ook in kinderkamers past. Het behang van Sandberg heeft rijke details en geeft een heel gezellige sfeer in de kamer.   

Sandberg Wallpaper Hollie

Het mooie Hollie behang van Sandberg zijn er in verschillende kleuren. Het behang heeft een bosthema met bloemen, paddenstoelen en alle dieren die in het bos leven. De print is subtiel waardoor het patroon niet snel zal vervelen! Het behang van Sandberg heeft rijke details en geeft een heel gezellige sfeer in de kamer.

Hofleverancier van de Koninklijke Rechtbank van Zweden 
Sandberg Wallpaper is een Zweeds designbedrijf opgericht door de familie Sandberg. Zij zijn hofleverancier van het koninklijk hof van Zweden en hebben een AAA-rating gekregen. Sandberg Wallpaper maakt deel uit van de Gimmersta Group die zich sinds de jaren 1920 heeft gespecialiseerd in behang. 

Al het behang van Sandberg is ontworpen en met de hand getekend door Sandbergs eigen ontwerpteam bij Sandberg Studio. Tijdloos, klassiek Scandinavisch behang van hoge kwaliteit met een unieke uitstraling die lang meegaat. De liefde voor vakmanschap komt tot uiting in elke stap die ze zetten bij het creëren van wat we Zweedse behangkunst noemen.

© 2017 - 2021 Little Dreamers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel