Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Sandberg behang

Ben je op zoek naar behang voor de kinderkamer en wil je niet alleen kwaliteits maar ook creatief behang? Dan ben je misschien wel op zoek naar Sandberg behang. Het behang van Sandberg Wallpaper is met passie en vakmanschap ontworpen. Sandberg Wallpaper werkt met diverse ontwerpers samen om topkwaliteit behang samen te stellen. Sandberg behang is geïnspireerd door het Zweedse landschap en cultureel erfgoed. Dus als jij op zoek bent naar mooi en creatief behang voor in de kinderkamer, bestel vandaag dan nog Sandberg behang bij Little Dreamers dat jij op de muur wilt hebben.

Handgetekend Scandinavisch design

Het behang van Sandberg is ontworpen om jouw huis nóg mooier te maken. Je huis wordt mooier door het toevoegen van behangpatronen met een verhaal. Het verhaal van het Sandberg behang zit hem in de details, dit komt omdat elk stuk volledig met de hand wordt getekend. Elk ontwerp dat je ziet, worden talloze schetsen en ideeën doorgenomen totdat die unieke Sandberg-uitdrukking hebben bereikt die echt het verhaal kan overbrengen dat elk ontwerp moest vertellen. Doordat Sandberg behang zo wordt ontworpen is er veel oog voor detail! Er zijn verschillende patroons waar Sandberg Wallpaper bekend om staat. 

Sandberg Raphael behang

Ongeacht wel patroon, Sandberg behang is populair. Maar er zijn enkele patronen die toch net iets populairder zijn, en zo is het Raphael behang één van de favorieten van Sandberg Wallpaper. Het Sandberg Raphael behang heeft een frisse fijne look met mooie moderne bomen. Een patroon met bomen in een frisse tint zorgt dat er een heel sfeervolle ruimte wordt gecreëerd. Het patroon heeft rijke details en zorgt voor een gezellige sfeer in de kamer.

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar klassiek of modern Scandinavisch behang, met Sandberg behang zit je altijd goed. Sandberg behang dekt namelijk het hele spectrum af. De inspiratie voor zowel de kleur als de design komt vaak uit het Zweedse landschap en de natuur. Van het noorderlicht tot de prachtige archipels langs de kustlijn tot aan de diepe bossen van Småland, er is genoeg inspiratie voor Sandberg behang. Sandberg Wallpaper vindt schoonheid in het ongerepte, onvolmaakte, overwoekerde en wilde. Onze patronen zijn ook een eerbetoon aan ons historisch en cultureel erfgoed. Andere keren bevinden we ons in het oude archief met ontwerpen uit het verleden die inspiratie vinden in het heden om nieuwe en tijdloze uitdrukkingen te creëren die tot ver in de toekomst zullen blijven bestaan. Het resultaat: Sandberg behang is modern premium behang in Scandinavische stijl. Klassiek en mooi, met een verhaal. 

Sandberg Ava behang

Het mooie Ava behang van Sandberg is er in verschillende kleurstellingen. Een groot bloemmotief met patronen dat goed in slaapkamers, woonkamers en ook in kinderkamers past. Het behang van Sandberg heeft rijke details en geeft een heel gezellige sfeer in de kamer. 

Sandberg Hollie behang

Het mooie Hollie behang van Sandberg is beschikbaar in verschillende kleuren. Het behang heeft een bosthema met bloemen, paddenstoelen en alle dieren die in het bos leven. De print is subtiel waardoor het patroon niet snel zal vervelen! Ook het Hollie behang van Sandberg beschikt over rijke details en zorgt voor een gezellige sfeer in de kamer, het maakt niet uit welke kamer.

Hofleverancier van de Koninklijke Rechtbank van Zweden 

Sandberg Wallpaper is een Zweeds design bedrijf opgericht door de familie Sandberg. Sandberg Wallpaper is de hofleverancier van het koninklijk hof van Zweden en hebben een AAA-rating gekregen. Sandberg Wallpaper maakt deel uit van de Gimmersta Group die zich sinds de jaren 1920 heeft gespecialiseerd in behang. Je hoeft dus niet bang te zijn dat Sandberg behang niet de gewenste kwaliteit heeft.

Al het behang van Sandberg is ontworpen en met de hand getekend door Sandbergs eigen ontwerpteam bij Sandberg Studio. Tijdloos, klassiek Scandinavisch behang van hoge kwaliteit met een unieke uitstraling die lang meegaat. De liefde voor vakmanschap komt tot uiting in elke stap die Sandberg Wallpaper zet bij het creëren van wat ze Zweedse behang kunst noemen.

Waarom Little Dreamers

De missie van Little Dreamers is om tijdloze kindermeubels te ontwerpen die een leven lang meekunnen. Om de levensduur van Little Dreamers meubels te vergroten, worden er enkel alleen gewerkt met materialen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast staan duurzaamheid, eerlijke producten en werken met zo natuurlijk mogelijke materialen hoog in het vaandel bij Little Dreamers. En daarom kan het behang van Sandberg Wallpaper niet ontbreken in ons assortiment. Dus bestel vandaag nog jouw favoriete Sandberg behang, en je hebt het zo snel mogelijk binnen. Zit het behang er niet tussen waar jij naar op zoek bent? In ons assortiment vind je bijvoorbeeld ook Boråstapeter behang en Ferm Living behang.

© 2017 - 2022 Little Dreamers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel