Sorteer op

EEVEVE

Eco-Friendly speel- en vloermatten.

Eeveve vloermatten

Eeveve begon met een Nederlandse moeder die de vloer wilde beschermen tegen alle rommel van haar kleintje. Ze wilde niet alleen haar vloer beschermen, ze had ook graag een vloermat die goed in het interieur paste. Eeveve werd geboren, genoemd naar haar kleine Eve. De vloermatten van Eeveve zijn veelzijdig en een prachtige manier om je interieur te beschermen. De hoogwaardige producten kunnen binnen en buiten worden gebruikt. Ook kan er heerlijk op de vloermatten gespeeld worden, wanneer er op getekend is zijn ze eenvoudig te reinigen met water en een milde zeep.

Eeveve speelmatten

Een mix van prachtige ontwerpen werden zorgvuldig geselecteerd en met passie ontworpen. Gemaakt met liefde voor kwaliteit en oog voor detail.. Minimalistisch en stijlvol, aan elk interieur is gedacht. Van de vloermatten van Eeveve kan heel lang genoten worden. 

De vochtwerende vloermatten van Eeveve zijn makkelijk te gebruiken onder de kinderstoel (om de vloer te beschermen tegen de eerste hapjes van je kleintje). Daarnaast kunnen de vloermatten ook buiten gebruikt worden om bijvoorbeeld op te picknicken of te spelen. Eeveve heeft leuke ontwerpen geproduceerd waardoor de vloermatten mooi opgenomen worden in het interieur. De vloermatten van Eeveve zijn 1 mm dik en hebben een doorsnede van 110cm.

Eeveve placemat XL

De collectie van Eeveve is uitgebreid met bureaumatten die ook gebruikt kunnen worden om op te knutselen of als placemat. De multifunctionele bureaumatten van Eeveve zijn gemakkelijk te gebruiken voor meerdere doeleinden! Ze komen in dezelfde designs als de Eeveve vloermat. Ideaal voor onder je toetsenbord, om op te knutselen of als placemat te gebruiken om op te dineren.  Ze zijn anti-slip waardoor de bureaumat echt heel fijn in gebruik is. Ze zijn 2mm dik en hebben een afmeting van 70 x 44 cm.

 

© 2017 - 2022 Little Dreamers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel