Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

KONGES SLOJD

Tijdloze baby artikelen van Deens design

Konges Slojd beddengoed

Het Deense Konges Slojd bestaat sinds 2014 en staat voor kwaliteit. Konges Slojd is heel herkenbaar door haar verfijnde hippe stijl. Konges Slojd richt zich op baby- en kinder accessoires en deze worden gemaakt van zoveel mogelijk duurzame materialen, zo zijn de stapelblokken gemaakt van FCS gekeurd karton, het beddengoed en swaddles worden gemaakt van het allerzachtste GOTS gecertificeerde biologische katoen. Wanneer je eenmaal een artikel van Konges Slojd geprobeerd hebt wil je al snel meer, de collectie straalt luxe en kwaliteit uit en worden in kleine oplage geproduceerd.


Konges Slojd Hemeltjes

De dromerige hemeltjes van Konges slojd worden gemaakt van het allerzachtste GOTS gecertificeerde biologische katoen. De hemeltjes zijn afgezet met pompoms met gouden lurex draad bij de opening, geen wonder dat deze hemeltjes al jarenlang favoriet zijn bij moeder en kind!


Duurzaamheid

Konges Slojd is een perfecte match met het assortiment van Little Dreamers doordat zij duurzame artikelen produceren. Ook bij Konges Slojd staan mens en milieu hoog in het vaandel! Alle producten van Konges Slojd worden geproduceerd in fabrieken met goede werkomstandigheden! In alle nieuwe producten wordt  gecertificeerd GOTS biologisch katoen gebruikt. Er wordt hard aan gewerkt om de hele collectie van GOTS gecertificeerd biologisch katoen te produceren.

De stijlvolle Deense artikelen van Konges Slojd vind je bij Little Dreamers

© 2017 - 2022 Little Dreamers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel