Sorteer op

COCONEH

Rotan mandjes, poppenstoeltjes, poppenwiegjes en andere accessoires voor kinderen van Coconeh

Coconeh wordt uitgesproken: koːˈkó.ne en het betekent '' kinderen '' in het Nahuatl, dit is de taal van de Azteken, ook wel bekend als de Mexica-cultuur, een etnische groep in centraal Mexico.

Rotan accessoires

Coconeh is gevestigd in Amsterdam en bestaat sinds 2016. Ze hebben teamleden in Nederland, Duitsland en Mexico. Coconeh heeft een eigen assortiment kinderkamer- en woondecoratieartikelen, allemaal natuurlijk, duurzaam en respectvol met onze omgeving, kinderen en met onze ambachtslieden. De rotan producten worden vervaardigd door ambachtslieden in kleine dorpen in Europa en Mexico. Coconeh is gepassioneerd door duurzame en eco-natuurlijke producten en decoratie voor kinderen met een Scandinavische boho-stijl, maar brengen de natuur vooral dichter bij onze kinderen of brengen kinderen dichter bij de natuur. Ze houden ervan de ontwikkeling van lokale gemeenschappen van ambachtslieden te ondersteunen en houden hun traditie van het produceren van prachtige stukken met een proces dat langzaam, bewust en vol van hart is.

Rotan mandjes

Het assortiment van Coconeh bestaat met name uit rotan artikelen, denk aan poppenmandjes, rotan mandjes om decoratie een mooi plekje te geven, retro rotan poppenstoeltjes, palmbladeren etc.

© 2017 - 2021 Little Dreamers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel