Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Bibelotte

Ben je op zoek naar mooie kinderkamer accessoires? Dan ben je bij Little Dreamers aan het juiste adres. In ons assortiment vind je de mooiste kinderkamer accessoires van Bibelotte om de kinderkamer in te richten. Je kunt verschillende accessoires van Bibelotte vinden in ons assortiment om de kinderkamer in te richten zoals jij dat wilt. Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat de accessoires niet van goede kwaliteit zijn, want bij Little Dreamers werken wij alleen met kwaliteits accessoires en daarom vind je ook de producten van Bibelotte bij ons. Dus ben jij op zoek naar kwalitatieve accessoires zoals behang of bedding? Bestel dan vandaag nog de accessoires van Bibelotte bij Little Dreamers.

Ontstaan van Bibelotte

Bibelotte is opgericht door Jacoline van de Meent uit frustratie over het feit dat ze alleen maar standaard kussentjes en decoratie kon vinden voor kinderkamers. Eind 2006 richtte ze daarom Bibelotte op. Van kleins af aan was Jacoline al met kleuren bezig en wist haar liefde hiervoor om te zetten naar dit mooie Nederlandse merk Bibelotte. Sinds 2021 heeft Bibelotte een mooi pand in Ede waar alles samenkomt, van werkplaats tot productieruimte én fotostudio. Bibelotte is gespecialiseerd in het inrichten van kinderkamers, het assortiment van Bibelotte bestaat onder andere uit duurzaam beddengoed, kinderbehang en gave muurstickers. 

Kinderbehang van Bibelotte

Een van de accessoires die Bibelotte maakt en die je kan vinden in het assortiment van Little Dreamers, is kinderbehang. Het kinderbehang van Bibelotte hebben rustige kleurcombinaties. De rustige kleuren combinaties komen in de gehele productie van Biblettoe naar voren, hierdoor zijn alle kinder accessoires met elkaar te combineren! De collecties van Bibelotte worden op een eerlijke manier in kleine oplages gemaakt. Zo weet je zeker dat je altijd een uniek product in huis hebt. Daarnaast is het behang FSC gecertificeerd dus hoef je niet bang te zijn dat het niet de juiste kwaliteit heeft. Je kunt in het assortiment van Little Dreamers niet alleen behang van Bibelotte vinden, maar ook Boråstapeter behang of Sandberg behang.

Kinder bedding van Bibelotte

Naast kinderbehang beschikken wij bij Little Dreamers ook over kinder bedding van Bibelotte. En net zoals bij het behang, heeft het bedding rustige kleurencombinaties. De inkt die gebruikt wordt is vrij van koolstofdioxide en andere schadelijke stoffen. Alle stoffen voor het kinder bedding van Bibelotte hebben het Oeko-Tex certificaat. Dit is een erkend kwaliteitskeurmerk en laat zien dat textiel vrij is van materialen die schadelijk zijn voor de gezondheid. Bibelotte ontwerpt de verpakkingen zo dat je ze niet meteen in de prullenbak gooit na het uitpakken, maar er zelf mee aan de slag kunt. Dat is niet alleen goed voor het milieu, het is ook nog eens heel leuk! Zo wordt het gebruiken van Bibelotte bedding nog specialer.

Waarom Little Dreamers

De missie van Little Dreamers is om tijdloze kindermeubels aan te bieden die een leven lang meekunnen. Om de levensduur van Little Dreamers meubels te vergroten, worden er enkel alleen gewerkt met materialen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast staan duurzaamheid, eerlijke producten en werken met zo natuurlijk mogelijke materialen hoog in het vaandel bij Little Dreamers. En dit is ook zo bij de producten van Bibelotte en daarom kunnen deze niet ontbreken in ons assortiment. Dus bestel vandaag nog jouw favoriete Bibelotte bedding of behang, en je hebt het zo snel mogelijk binnen.

© 2017 - 2022 Little Dreamers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel