Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

PLAY AT SLAEP

ECOLOGISCHE BABY ITEMS VAN SLAEP

Hemeltjes, maankussens en hydrofiele doeken van Slaep

De collectie van Play at Slaep bevat een uitgebreide collectie met diepe kleuren, zo hebben zij bijvoorbeeld prachtige hemeltjes en de maankussens zijn ook zeer geliefd.  De swaddles kun je voor bijna alles gebruiken en de dekens zijn niet alleen in het ledikant maar ook als plaid te gebruiken! 

Duurzaam eco beddengoed voor baby's

"An awareness and sustainable approach towards fashion has started. Buying from Slaep© Bed & Bath label involves better-quality garments for kids that will last for longer and values fair treatment of people, animals and the planet.
Let us join the Slow Fashion movement together."  
Marsha - Founder

Het van Nederlandse bodem afkomstige Slaep heeft prachtige ecologische baby items welke gemaakt worden van duurzame materialen én duurzaam geproduceerd worden. Marsha vindt het belangrijk om de wereld mooier te maken en denkt hierbij niet alleen aan de productie van het product zelf. Wanneer je een artikel van Slaep koopt, koop je een product dat  is ontwikkeld met hart en gevoel. De producten van Slaep zijn gemaakt van eerlijke materialen en stralen stijl en speelsheid uit. Slaep verspilt geen materialen en het is hun doel om alleen dat te produceren wat ze nodig hebben, waardoor het een zogenaamd 'Slowfashion' merk is.  SWanneer je de stoffen van Slaep voelt zul je verbaasd zijn hoe zacht dit aan voelt, al onze klanten zijn direct verliefd! De eco katoenen stoffen hebben een GOTS certificatie; geen dubieuze onveilige stoffen dichtbij je kindje.

Alle materialen die Play At Slaep gebruikt is 100% non- toxic, organic en eerlijk geproduceerd, dit geldt voor alle textiel van Slaep.  Ook alle "plastic"verpakkingen die Slaep gebruikt is gemaakt van mais zetmeel en de dozen waarin Slaep naar ons verzend is gemaakt van gerecycled materiaal, 100% biodegradablel dus. 

 

© 2017 - 2022 Little Dreamers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel