1. Winacties worden uitgeschreven door Yvonne de Ridder onder de handelsnaam Little Dreamers gevestigd te Zwaag. Deze actievoorwaarden van zijn van toepassing op winacties die plaatsvinden op de Facebook- en Instagram pagina van Little Dreamers. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

2. Deelname aan deze winacties zijn gratis en vindt plaats wanneer je het bericht op Facebook of Instagram geliked hebt en een bericht achter hebt gelaten welk item jouw favoriet is, vanaf dat moment maak je kans om te winnen. Let erop dat de gevraagde informatie compleet is, alleen zo kan er mee gedaan worden aan de actie. Deelnemers moeten een minimumleeftijd van 16 jaar hebben om mee te mogen doen aan de actie en dienen de Reclame Code Social Media na te leven. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

3. Little Dreamers kan zonder opgave van reden deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen tenzij dit nadelig is voor de deelnemer. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Little Dreamers. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Little Dreamers. E-mail: info@littledreamers.nl. 

4. Little Dreamers handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.  Het bepalen van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze, hierover wordt niet gediscussieerd. De winnaar wordt bekend gemaakt op de Facebook pagina en Instagram pagina van Little Dreamers. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. Little Dreamers verzamelt geen persoonsgegevens van deelnemers.

 

 

© 2017 - 2020 Little Dreamers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel