WAYTOPLAY

Flexibele rubberen wegdelen van Waytoplay

Waytoplay rubberen wegdelen

Het mooie Waytoplay is een Nederlands merk en staat garant voor heel veel speelplezier. De wegdelen worden gemaakt van rubber waardoor het speelgoed stevig en duurzaam is.  Je kunt er overal mee spelen; binnen, buiten en doordat het zo compact is neem je het makkelijk mee naar visite of wanneer je ergens heen gaat. Maar ook in bad staan deze wegdelen voor veel plezier. De onderdelen zijn  buigzaam waardoor je weg niet hoeft te stoppen wanneer je aangekomen bent bij het hoogpolige vloerkleed. Ook is het speelgoed makkelijk schoon te maken! Waytoplay stimuleert de fantasie en creativiteit.


Autobaan


De rubberen baanonderdelen zijn stevig en flexibel waardoor je ze op alle soorten ondergronden kan gebruiken. In de sneeuw, op heet zand, in het gras, ... zelfs over een drempel kan je de autobaan gemakkelijk leggen! WaytoPlay past zich aan elke ondergrond of omgeving aan. Verder kan je WaytoPlay perfect combineren met ander speelgoed, zoals houten blokken, auto's, ... Het prikkelt de fantasie en is leerzaam, veelzijdig speelgoed. ook verkeersregels kunnen spelenderwijs aangeleerd worden. De Waytoplay Ringweg is de basisset en bestaat uit 12 delen. Met acht bochten, twee rechte stukken een kruising en een rotonde kun je allerlei leuke vormen leggen. WaytoPlay is ook te verkrijgen in een autoweg (16-delige set) en een Snelweg (24-delige set).  De sets zijn onderling te combineren. En...hoe meer sets, hoe groter je autobaan kan worden natuurlijk. 

De flexibele rubberen baandelen van Waytoplay zijn makkelijk te koppelen; rechte stukken, bochten, parkeerplekken, kruisingen en rotondes. Het materiaal is oersterk en flexibel, daardoor kun je er overal mee spelen. Eindeloos aan te vullen en… helemaal zelf in te vullen. 

- Flexibel rubberen wegdelen
- Speelgoed voor binnen en buiten
- Eenvoudig te reinigen
- Altijd uitbreidbaar

Je vindt Waytoplay bij Little Dreamers

 

 

© 2017 - 2020 Little Dreamers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel