Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

LITTLE DREAMERS


Handgemaakte bedden gemaakt door Little Dreamers.


Kinderbed

Een kinderbed is een statement piece in de kinderkamer en een item dat jarenlang mee kan gaan. De kinderbedden van Little Dreamers zijn zo ontworpen (afhankelijk van het gekozen formaat) zodat ze zelfs in de tienerjaren nog gebruikt kunnen worden; erg duurzaam dus en een aankoop waarvan je voor een lange tijd veel plezier zal hebben! Een kinderbed is het eerste dat opvalt in een kinderkamer en al snel het favoriete hoekje; een plek om uren lekker te lezen of te gamen, vergezeld door mooie knuffels en kussens. Door onze handgemaakte kinderbedden wordt slapen een feestje! 

 Peuterbed

Little Dreamers is een kleinschalig bedrijf dat in 2017 door Rik en Yvonne is gestart, het eerste bed dat Little Dreamers geproduceerd heeft waren de bedhuisjes voor peuters. Al snel werd dit uitgebreid met bedden naar eigen ontwerp welke gebruikt kunnen worden tot jullie kindje uit huis gaat. Al onze bedden zijn handgemaakt en worden door ons ontworpen en geproduceerd in Nederland. Het materiaal dat wij gebruiken is FSC gecertificeerd hout bij voorkeur van berkenhout, omdat wij houden van eerlijke en duurzame producten. De bedden worden naturel geleverd, tenzij anders aangegeven. Wanneer het bed geverfd wordt krijgt deze een optimale behandeling in onze spuiterij en krijgt deze meerdere verfbehandelingen voor een mooi resultaat, de verf en lak die wij gebruiken is op waterbasis en vrij van schadelijke stoffen. Alle randen en hoeken zijn subtiel gefreesd/afgerond waardoor het super glad aan voelt en splintervrij is; perfect voor kleine kinderhandjes. Alle kinderbedden worden in de werkplaats in elkaar gezet en weer gedemonteerd om te verzenden, thuis is alles makkelijk te monteren met een schroevendraaier of boormachine. De bedden worden met de grootste zorg in Nederland ontworpen en geproduceerd en worden geleverd met duidelijke montagebegeleiding. Al onze handgemaakte bedden worden geleverd inclusief lattenbodem maar exclusief matras, deze is optioneel wel bij te bestellen.  

Wat betreft de duurzaamheid doen wij graag iets terug voor de natuur: bij elk verkocht bed wordt een boom geplant. Dit doen wij niet zelf, we doen dit door het goede doel One Tree Planted te steunen. One Tree Planted is een non-profit organisatie dat zich richt op herbebossing. Via diverse samenwerkingverbanden en partnerships hebben ze miljoenen bomen geplant in Afrika, Azië, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Daarnaast zorgen zij ook voor bewustwording van het belang en effect dat bomen hebben op onze planeet.  De organisatie van One Tree Planted gebruikt kiest de beste locatie uit voor de boom die gekocht is en zorgt ervoor dat deze groeit. Het is belangrijk om ook stil te staan bij het aanleggen van nieuwe bomen; een groot deel van de bebossing op de wereld is al verwoest daarnaast zal bijna de helft van de planten en dieren verloren gaan wegens ontbossing van regenwouden. We kunnen een verschil maken door elke boom die geplant wordt. 

© 2017 - 2022 Little Dreamers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel