BETALINGSMETHODEN

  • Mollie (iDEAL)
  • Mastercard/Visa
  • Paypal
  • Bancontant
  • Sofort Banking
  • Vooruit betalen via bankoverschrijving

iDEAL
iDEAL werkt direct samen met 9 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot. Nadat je iDEAL hebt gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Zo ben je verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

Mastercard/Visa
Wereldwijd worden de meeste online aankopen betaald met creditcard. Kaarthouders kunnen aankopen doen op krediet en betalen later, meestal aan het einde of begin van de maand, het hele bedrag dat ze gedurende maand uitgegeven hebben, terug. Doorgaans bieden ze uitgebreide kopersbescherming en -verzekering, wat resulteert in meer conversie voor winkeliers. Wanneer je betalingen via creditcard accepteert in je webshop kun je betalingen ontvangen uit de hele wereld.

Paypal
PayPal is een betaalwijze die steeds vaker door Nederlandse webwinkels wordt aangeboden. Bij PayPal is uw e-mailadres het “bankrekeningnummer” waarmee u het geld verstuurt of ontvangt.

Bancontant
Bancontact is een Belgisch betaalschema. Het is de Belgische marktleider op het gebied van elektronische betalingen, met ruim 15 miljoen kaarthouders. Meer dan 80% van de Belgische webshops accepteert Bancontact al als betaalmethode. Wanneer Bancontact gebruikt wordt om online aankopen te betalen, maken consumenten geld over vanuit hun bankrekening middels de vertrouwde Bancontact online bankomgeving. Hierdoor zijn betalingen gegarandeerd en kunnen ze door de consument niet teruggedraaid worden. Winkeliers ontvangen direct een bevestiging van de status van de betaling, waardoor bestellingen ook direct verwerkt kunnen worden.


Sofort Banking 
SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld over te maken van hun eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen

Vooruit betalen via bankoverschrijving
Bij vooruitbetaling via bankoverschrijving kies je ervoor het totaalbedrag van je bestelling zelfstandig over te maken naar het rekeningnummer van Little Dreamers;  
NL80KNAB0256868336 onder vermelding van het factuurnummer.

© 2017 - 2022 Little Dreamers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel