RETOURNEREN

Wij hanteren 14 dagen bedenktijd, wij snappen best dat je nog even na wil denken over een item. Je kan het product ruilen, of krijgt je geld terug. Je mag jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, maar we zouden het wel fijn vinden als je feedback achter laat waarom iets niet naar wens is, jouw feedback is heel belangrijk voor ons! Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Houd er rekening mee dat je verantwoordelijk blijft voor het pakket totdat het veilig aangekomen is bij Little Dreamers. Verpak het dus zorgvuldig en verzend dit aangetekend/verzekerd. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Uitgesloten van retourname

– Wij accepteren alleen retouren die ongebruikt en onbeschadigd zijn, beddengoed en hoeslakens die uit de verpakking gehaald zijn kunnen wij niet in behandeling nemen; het kan nooit zo ingepakt worden zoals de leverancier het afgeleverd heeft waardoor dit niet meer opnieuw verkocht kan worden. 
Op maat geproduceerde artikelen zoals behang en meubels met een afwijkend formaat of wensen welke niet standaard in onze webshop verkocht worden zijn uitgesloten van retourname. Behang wordt niet retour genomen omdat elk verfbad uniek is en dit speciaal voor jou geproduceerd wordt.

Procedure
– Een item retour sturen kan binnen 14 dragen.
- Voeg bij je retour een notitie toe met daarin je naam en het ordernummer, alleen zo kunnen wij de retour in behandeling nemen. Wanneer het voor ons onduidelijk is om welke order of van welke klant het artikel afkomstig is kunnen wij de retour niet in behandeling nemen. 
– Stuur het artikel in de originele verpakking en verzenddoos naar ons retouradres. 
– De kosten voor de retourzending zijn voor de afzender.
– Na ontvangst van de retourzending, controleren wij de teruggezonden artikelen en betalen wij je het aankoopbedrag meestal binnen 5 werkdagen al terug, afhankelijk van de gekozen betaaloptie kan het soms op lopen tot uiterlijk 14 dagen zijn.

Retouradres:
Little Dreamers
Afdeling retouren ovv het ordernummer
Jelle Zijlstraweg 80
1689 ZX Zwaag

 

 

 

© 2017 - 2022 Little Dreamers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel